Vuoden luontokuva 2013 valittu – nämä kuvani selviytyivät semifinaaliin

Esikarsinnassa Vuoden luontokuva 2013 kilpailun semifinaaliin selvisi kaikenkaikkiaan 1210 kuvaa, 10.5 % kilpailuun lähetetyistä kuvista. Kaksi kuvaani pääsi  päätuomarien ensimmäisen oman karsinnan jälkeen loppuarviointiin (526 kuvaa, 43 % semifinalisteista), ne olivat Merisaunioiden kesäilta sekä Voima.

Muutaman kuukauden päästä aukeaa Vuoden luontokuva 2014 kilpailu ja taas pääsee arpomaan numeroita, eikun siis kuvia arvontaan :).

Tänä vuonna kilpailun voitti Jukka-Pekka Tikkasen vaskitsaa syövä rantakäärme kuva, mikä oli myös oma suosikkini. Onnittelut!!!

Jurmon kylä
Ahvenen ja sukeltajan öinen kohtaaminen
Metsäkauris
Voima
Merisaunioiden kesäilta

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!

2 KOMMENTIT

  1. Katkeruutta? Vai miksi puhut arvonnasta.. Tämä kuvani päätyi myös semifinaaliin sarjassa “ihminen ja luonto” , jonka voitti Jari Kostetin kuva telkkäpoikueesta autotiellä. Subjektiivista arvostelulajia ei kannata ottaa liian vakavasti.

    http://www.flickr.com/photos/iruuska/8150833969/in/photolist-dqg9Ya-dGtq9a-dDsSYg-dLoyXS-dUxG4P-e4Azip-e4Aziz-dUDj2J-dUDj4f-e4Azir-dUxG34-cxztDq-dUgTp1-dwcGvm-dw7atX-dwcHZL-dwcSfo-dwcVtm-dwcSEd-dw7j1a-dw7nSx-dw7c5r-dw7mTg/

  2. Mielestäni tuo muistuttaa enemmän arvontaa kuin kisaa. Niin paljon hyviä kuvia, joista menestyy ne mitkä sen vuotista tuomaria miellyttää. Seuraavana vuonna samalla kuvalla voi menestyä paremmin tai huonommin eli kuinka arpa osuu :)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here