Vuoden 37 lintulaji on töyhtökiuru

0

Vuoden 37 lintulaji on töyhtökiuru

Helmikuussa Eerikinkadun päästä alkoi kantautumaan viestiä että töyhtökiuru on maisemissa edelleen. Lintu oli samalla paikalla myös loppuovesta 2016. Kun sopiva hetki on ollut niin olen käynyt paikalla kolmeen otteeseen kun on ollut keskustaan asiaa. Töyhtökiuru ei suinkaan ole paikalla koko aikaa vaan tulee silloin tällöin kaiteelle katsemaan maailman menoa ja ruokailemaan pensaisiin – niin myös tänään (vihdoin).

Cargo Coffee nurmikummun toisella puolella osoittautui erinomaiseksi kyttäyspaikaksi. Mikä parempaa kuin nautiskella lämmintä kaakaota ja katsella muurin reunaa. 2/3 kupillisen kohdalla lintu istuikin jo muurilla – damm, oli mentävä!

Kaakao sai hetken odottaa ja kävin nappaamassa pakollisen ensimmäisen kuvan (ylhäällä) ja palasin kahvilaan juomaan kupposen loppuun. Henkilökuntakin tiesi vieraastaan ja kertoi että on vaikuttanut heidänkin asiakaskuntaan positiivisesti.

Kupposen juotua ja muutaman sanan henkilökunnan kanssa vaihdettuani palasin kuvaamaan lintua lisää. Hetken päästä se poistuikin Eerikinkadun suuntaan…

Katso kaikki lintulajit:

100 lintulajia Suomen juhlavuotena 2017

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!