Virustorjunta ohjelmat herjaavat tästä sivustosta?

Päivitetty 9.5.2012.

Sain 8.5.2012 päivällä viestiä että F-Securen virustorjunta ohjelma herjaisi ettei sivusto olisi turvallinen ja estää sinne pääsyn. Myös Avast! olisi toiminut samoin samalla käyttäjällä. Testasin itse AVG, Microsoft Security Essential sekä tätä Avast! -ohjelmaa eikä itselleni mikään ohjelmista antanut varoitusta. Kävin myös F-Securen sivuilla, mistä löytyy palvelu “OLETKO TÖRMÄNNYT EPÄILYTTÄVÄÄN SIVUSTOON? Varmista F-Securen selauksen suojaus palvelulla, että sivu on turvallinen ja luotettava.” ja tämän mukaan sivusto olisi turvallinen (kuvakaappaus yllä).

Suoritin myös omalle koneelle F-Securen online scanner -toiminnon mikä ei löytänyt haittaohjelmaa koneeltani, muutaman vanhan Tracking Cookien kylläkin. Voisi siis kuvitella että pöpö olisi jo minun koneeseen iskenyt, jos on jostain WordPressin tietoturva-aukosta päässyt sisään livahtamaan. Mitään asennuksia en ole sivuille viime aikoina tehnyt paitsi ajanut WordPressin omat päivitykset.

Olisi kiva saada kommenttia mikä selain ja virustorjuntaohjelma lukijoilla on ja onko mitään herjaa tullut?

Päivitys 9.5.2012.
8.5.2012 illalla löysin index.php -tiedostosta sinne kuulumatonta koodia, mikä liittyy kommenttikentässä mainittuun Iframe -koodiin. Poistin koodin ja nyt koodia ei enää lähdekoodissa näy toisin kuin kuvakaappauksessa alempana. Koodin poiston jälkeen ei nämä aiemmin sivustoa herjanneet Avast! ja F-Secure eivät ole enää herjanneet mitään. Samalla päivitin WordPressin uusimpaan versioon, olin päivityksissä 0.0.1 versiota jäljessä.

Toivottavasti kaikki on nyt hyvin ja voi keskittyä taas olennaiseen eli kuvaamiseen ja kuvien lisäykseen blogiin.

 

 

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!