Viikon kuva: 39/2014

0

Syksy jatkuu ja mikäs sen syksyisempi aihe kuin Porkkalanniemen rantakalliot tyrskyineen. Lähdimme Porkkalanniemeen tavoitteena ottaa iltavaloissa kuvia, vaihtoehtoja meillä oli kaksi. Ensimmäisenä oli tarkoitus kuvata ilmasta, jos tuuli tyyntyy illaksi. No tällä kertaa kävi niin ettei se tyyntynyt, joten kopterit jäi salkkuihin ja oli aika kaivaa “oikeat” kamerat repuista ja kuvata tyrskyjä. Parhaan valon aikaan kuitenkin tuuli tuntui vähän tyyntyvän, ainakin sen verran että parhaimmat aallot jäivät vaisuiksi. Yllätyyys…. :)

Löysin kuitenkin kalliolta useita hyviä yksityiskohtia, aivan sieltä reunamilta minne terveellä uhkarohkean hullun järjellä viitsii kuivalla kelillä mennä. Objektiivinä oli käytössä jälleen uusi rakkaani eli 24 mm kiinteä, millä kuvasin kaikki kuvat kyseisellä reissulla. Pakko sanoa että on se vaan niin hyvä, mutta älkää te muut sitä ostako ettei tule kilpailua hyvistä kuvista :).

Mitä muuta viikolla tehtiin kuvaamisen lisäksi, no käsiteltiin kuvia kun satoi vettä, käytiin CameraHunting -tapahtumassa Haltiassa kuuntelemassa esityksiä ja vaihtamassa kuulumisia, pidettiin kuvaesitys Turussa, tutustuttiin JAS-tekniikan kameramuseoon Turun toimipisteessä ja kaikkea siitä ympäriltä, unohtamatta tietenkään yli 20 hääkuvaajan tapaamista sunnuntai-iltana ravintola Kaislassa. Aika vauhdikas viikko eikä seuraava taida yhtään tylsempi olla.

Syksy menee vauhdilla ohiiiiii….

Kalusto: Canon 5D mark 3, Canon EF 24 1.4 L II USM, ND4 harmaasuodin, jalusta
EXIF: 24 mm, 1/25, f/2.8, ISO 50

JÄTÄ VASTAUS / KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.