Veden äärellä -yhteisnäyttely luontokeskus Haltiassa

Veden äärellä -yhteisnäyttelyn avajaiset Suomen luontokeskus Haltiassa

Luontokamerat ry:n jäsenistöstä koostuvan ryhmän yhteisnäyttelyn avajaiset järjestettiin 1.2.2019 luontokeskus Haltiassa. Kolmekymmentä  valaistua taulua on helmikuun ajan ripustettu uudistetun näyttelytilan seinille. Mukana on myös kolme omaa kuvaani.

Menikö metsään? – Teerien soidinpaikoista kertova kuva

Uhkia syvyydessä – Harmaahylkeiden elinalueen yksi uhka löytyy pohjasta

Soraa ja syvänteitä – Purotaimenen elämästä

Näyttelystä:

Luonto on monimutkainen kokonaisuus, jossa yhdenkin palasen häviäminen tai vahingoittuminen häiritsee tasapainoa. Myös maapallon suuret uhat, lämpeneminen ja kuudes sukupuutto liittyvät puhtaaseen veteen. Suomessa vettä riittää, ehkä siksi monet vesiä uhkaavat tekijät jäävät meiltä huomaamatta. Osan näkisimme, jos osaisimme katsoa, osa on näkymättömissä.

 

Näyttelymme kuvat kertovat vesiin liittyvästä luonnosta, jonka tulevaisuus on vaakalaudalla. Vaikka monessa asiassa tilanne näyttää synkältä, on meillä mahdollisuus valoisampaan tulevaisuuteen, kunhan heräämme suojelemaan vesiluontoa. Haluamme herättää keskustelua tärkeistä aiheista ja saada päättäjät toimimaan. Vesi, maa ja ilma muodostavat kokonaisuuden, joka mahdollistaa elämän maapallolla.

Juha Laaksonen haastattelee Lisseä radioon

Avoinna

Näyttely on esillä 2.2.-28.2.2019 Haltiassa ja on avoinna ti-su klo 10-17 (maanantaisin suljettu). Näyttelyalueelle ei ole sisäänpääsymaksua.

Saapumisohje
Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Kartta ja kulkuyhteydet

LISÄÄ NÄYTTELYSTÄ:

VEDENAARELLA.FI

Sivusto on toteutettu allekirjoittaneen toimesta

 

 

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!