Valkohäntäpeuroja etsimässä

1

Kahtena päivänä tällä viikolla olimme käyneet marskiviholaisia kuvaamassa Tomin kanssa, joten uutta suunnitelmaa tarvittiin. Päätimme lähteä etsimään hirvieläimiä illan hämärtyessä naapurikunnasta.

Muutaman tutun pellon kävimme läpi, kunnes muistin kuulleeni eräästä paikasta missä olisi valkohäntäpeuroja sekä metsäkauriita. Se ei ollut ihan lähellä, mutta kello oli sen verran vähän että uskoin että kerkeämme sinne ennen hämärää. Kirjoittaessani tätä en vieläkään muista kuka minulle paikasta kertoi ja se vaivaa minua, mutta valkohäntäpeuroja sieltä ainakin löytyi. Mitään valojen juhlaa ilta ei ollut vaan aurinko meni pilveen paljon ennen laskua, joten tasasessa pöhkössä valossa korkeilla ISO-arvoilla saimme paikan testata.

Näimme useamman valkohäntäpeuran alueella, mutta kaksi yksilöä olivat suostuvaisia malliksi (vaikka tuijottivatkin lähes kokoajan), joten keskitimme kiinnostuksemme niihin. Kasvillisuuden puolesta heinät ovat vielä pystyssä ja lehdet puissa, joten suorien linjojen saaminen metsään oli vaikeaa. Toisaalta jossain kulmissa kasvillisuuden ja metsän sai mukavasti kuviin mukaan.

"

"

"

"

"

"

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!