UUDET GALLERIAT JURMO 7 & 8

Elokuussa vietimme viikon Jurmossa Arton kanssa kuvaten kesäistä maisemaa Jurmossa sekä itse kuvasin myös vedenalaista luontoa rannan tuntumassa snorklaten. Reissu oli kuitenkin itselle enemmän lomareissu kuin kuvausretki, josta kertoo mm. se etten lähtenyt kertaakaan aamuvaloille vaan sängystä noustiin kun siltä tuntui. Kuvaaminen meni täysin fiiliksen mukaan ja paljon tuli kuvattua päivällä kävelessämme ympäri saarta.

Viikon aikana kävimme Klasun kanssa siikaverkoilla, itä- sekä länsikärjessä, länsikärjessä olevalla riuttasaarella Estrevlanissa, ylämaankarjaa kävimme kuvaamassa parina päivänä. Yhteisaluksen käydessä satamassa päivisin saatoimme istua satamassa nauttien kesästä ja samalla seuraten sataman ruoppausta, veneilijöiden saapumista ja lähtemistä, Roska-Rroopen käymistä, Klasun irroittaessa kaloja siikaverkoista verkoista ja syöden jäätelöä!

Aurinkoisia tyyniä snorklauspäiviä syntyi neljä, joista ensimmäisenä oli valtavasti korvameduusoja rannalla. Näistä oma galleria löytyykin jo pinnan alla osiosta. Muusta vedenalaisesta luonnosta on vielä galleria tulossa.

Aurinko paistoi hellelukemissa, vettä satoi aivan tolkuttomasti, ukkonen mylläsi Utön yllä, peilityynen kauniin Saaristomeren ja kaiken sen mitä Jurmolla on kesäaikaan tarjota!

Mutta sitten asiaan eli kuviin…

Galleriat on jaettu kahteen kolmenkymmenen kuvan galleriaan, joista toisessa on iltavaloissa auringonlaskun aikaan ja vähän sen jälkeen otettuja kuvia sekä toisessa päivällä auringon lämmittäessä kuvaajia korkeimmillaan. Myös sateisia hetkiä retkeen osui ollessamme kuvaamassa ylämaankarjaa. Yksi lintukuvakin joukossa on!

KATSO: KUVAGALLERIA: JURMO 7

KATSO: KUVAGALLERIA: JURMO 8

Vanha:
PINNAN ALLA 8 & 9 – KORVAMEDUUSA

 

 

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!