Talvinen mustarastas Seurasaaressa

Lähdimme maanantai aamupäivällä Seurasaareen katsomaan löytyisikö pienen lumisateen seasta pöllöjä tai tikkoja, joita viikonloppuna oli kuvattu useammankin hengen ryhminä vaihteeksi. Päästyäni saareen varikset pitivät omaa talviteatteriaan sillan kupeessa, ilmeisesti oppineet samaan turisteilta esityksillään namupaloja =).
Nyt ei kuitenkaan namupaloja niille herunut. Jatkoin läpi saaren välillä pysähdellen kuuntelemaan ja tarkkeilemaan puita, joissa ei näkynyt kuin lunta. Ääninä kantautui uuden huoltorakennuksen kova ääninen ilmastoinnin tai puhaltimen vinkuna puoleen saaresta. Siellä täällä muutamat talitiaiset ja sinitiaiset lentelivät ruokintojen läheisyydessä. Paluumatkalla löysimme kymmenkunta mustarastasta pensaikosta tiaisten kanssa. Niistä syntyi kymmenkunta räpsyä, joista seuraavassa parhaat:

Kuvasta poistettu yksi oksa jälkikäteen

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!

1 KOMMENTTI

  1. Aika hyvä. Otappa kuva siitä ketusta joka menee hakemaan pupuja Seurasaaresta. Menee n. puoliltaöin autonjälkiä siltaa pitkin pappilalle ja sieltä hakee maalin ja kantaa sen siltaa pitkin pois. Viime syksynä hylkäs sorsan keskelle siltaa, kun puskin kierrokselle. Seuraavalla oli kyllä jo hävinnyt :)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here