Syksy lähti käyntiin kahdella kuvaesityksellä

0
Kuva: Henrik Lund

1. Multikopterit, juuri ne otsikoissa olleet pienet pörriäiset ja sitten vähän isompien sellaisten käyttö luontokuvauksessa

Ammattiluontokuvaajien syyspäivien aamun toinen esitys oli minun ja Jaakko Ruolan yhteisesitys multikoptereista ja mahdollisuuksista hyödyntää niitä luontokuvauksessa. Esityksemme lähtökohta oli vertailla pientä GoPron kantavaa kopteria sekä järjestelmäkameraa kantavaa kopteria, mitä asioita pitää ottaa huomioon ja kuinka paljon lysti maksaa jne.

Kulunut vuosi oli kummallekin ensimmäinen kopterien kanssa mikä oli myös esityksen lähtökohtia ja kerrottiin avauksessa. Keskusteluissa pohdimme myös tulevia muutoksia lakiin, joita kopterien ammattikäyttäjille on tulossa.

MAINOS: Seuraavan kerran multikoptereista on esitys CameraHunting tapahtumassa 28.9. Haltialassa Sami Myllyksen pitämänä sekä lokakuussa Suomen Luonnonvalokuvaajien syyspäivillä lauantaina Ville ja Jaakko Ruola esiintyy ja koelennättää kopteriaan säävarauksella. Varauksella saatan olla paikalla jälkimmäisessä oman kopterin kanssa.

 

2. Suomenojan luonto ja nokikanojen turnajaiset

Kuluneella viikolla kävin Turun Seudun Luonnonvalokuvaajien syksyn ensimmäisessä jäsenillassa esiintymässä aiheena Suomenojan luonto. Aluksi katsoimme Lohjan luontokuvaillassakin nähdyn 28 min pitkän multivision alueen linnuista ja luonnosta, minkä jälkeen paneuduimme vielä tämän vuoden nokikanakuviin turnajaisten osalta. Oli mukava käydä Turussa vierailemassa ja noin 30 jäsentäkin oli paikalla, joten ei tarvinnut tyhjälle auditoriolle esiintyä.

 

Jos kerho, yhdistys tai muu taho haluaa kuulla ja nähdä esim. Suomenojan luonnosta niin ottakaa rohkeasti yhteyttä!

JÄTÄ VASTAUS / KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.