Paintballia eli värikuulasotaa eli splättäystä, jeah!!!

Kävimme elokuun alussa yhdeksän hengen porukalla viettämässä synttäreitäni Vuosaaressa Paint It! -yrityksen järjestämällä kolmetuntisella sotatuokiolla. Ennakkoasetelmat oli hyvät porukan kesken, koska puheita oli käyty kuka ampuu kenet useiten jo viikkoja. Kaunis aurinkoinen sää ja 25 asteen lämpötila teki kolmetuntisesta fyysisesti hyvin rankan. Itselläni oli aseessa kiinni GoPro Hero 2 -videokamera, jolla nauhotin lähes kaikki pelini. Muutamassa pelissä etulinssi sai vähän kuorrutusta enkä huomannut sitä putsata, joten kaikista matseista ei tullut koostettavaa videomateriaalia ja yhdessä kuolin niin nopeasti ettei sitä olisi tarvinnut edes leikata.

Leikkasin kuitenkin itselle sekä muille peleistämme ”ytimekkäät” videot. Niistä on poistettu useiden minuuttien väijytystaktiikat, mitkä ei useimmiten toimineet. Ulkopuolisen silmissä video voivat olla tylsiä, kun niissä ei juosta suoraan tulta päin. Ne jotka on splättäystä kokeillut tietää kuinka paljon kuula oikeaan paikkaan osuessaan sattuu, niin tämä vähentää selkeästi ryntäilyhaluja. Allekirjoittanut sai ensimmäisessä ottelussa kuulan suoraan ohimoon heti aloituksen jälkeen. Se laukaisi vähän saman fiiliksen kuin karhulle, joka herätetään kesken talviunien: Vastapuolelle selkään ja minuahan ette ammu päähän. No videossa ”peli 6” lopussa juoksemme suoraan väijytykseen lipun kanssa ja loppu onkin arvattavissa.

Koko porukalla jäi touhusta positiivinen kokemus, osa oli pelannut aiemmin ja osalle touhu oli uutta. Useat ovat porukastamme puhuneet että ehdottomasti uudestaan. Järjestäjän puolesta hommi toimi, ei mitään valittamista. Rennolla menolla eteenpäin turvallisuutta kuitenkaan unohtamatta!

Vanheta saa, muttei aikuistua. Jokaisessa meissä asuu pieni lapsi :).

 

VINKKI: Videoissa kannattaa klikata käynnistyksen jälkeen alareunasta hammasrattaan kuvaa ja valita laaduksi 720pHD, jolloin kuvan laatu on huomattavasti parempaa!

RED TEAM 5 – 4 BLUE TEAM

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!