Owner smallest microkoukun kuvauksia – erikoiskoukku lajikalastukseen

0
Hietatokko. Kuvan kala on noin 5 cm

Hietatokko on yksi pienimmistä kalalajeista mitä fongaajat eli lajikalastajat Suomessa onkivat. Pienin on normaaliolosuhteissa  liejutokko, joka on vain noin parin kolmen sentin mittainen. Sain Kalastustukku.fi:n Ollilta näitä erikoiskoukkuja koukkuja käyttööni ja ajattelin kiittää häntä ottamalla niistä Kalastustukku.fi:lle tuotekuvan. Tehtävä ei kuitenkaan ollut helppo, koska koukku on vain muutaman millin kokoinen. Kyllä siitä saisi macrolinssillä ja loitoilla kuvan, mutta ilman mitään mittasuhdetta. Lähdin vappuaattona pimeän tuntua käymään rannassa hakemassa yhden kuvausmallin. Liejutokkoja ei osunut silmään, joten oli tyydyttävä noin 5 sentin pituiseen hietatokkoon. Kotona kuvasin sitten “studio-olosuhteissa” muutaman kuvan, joita käytettiinkin jo Facebookissa.

Kalastustukku.fi

Owner Smallest on yksi markkinoiden pienimmistä koukuista, joka on erityisesti suunniteltu lajikalastukseen eli fongaukseen.
Koukkua on saatavissa kahdessa eri pakkauksessa. Irtokoukkuina pussissa on 21 kpl koukkuja. Valmiiksi tapsiin sidottuina koukkuja on 10 kpl. Huomioithan, että koukku on lapiopäinen.
Koukulla on mahdollista saada alle 2 cm pituisia kaloja suusta koukutettuna. Koukku eroaa Owner New Half Moon -koukusta siinä, että koukun mutkien väli on pidempi, koukun kärjen pituus on käytännössä näissä koukuissa identtisiä.
Huippukoukku tehokkaaseen mikrokalastukseen.

 

Linkki tuotteeseen: Owner smallest microkoukku

 

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!