Nyt rillataaan!!! Tähtiretken osa 1

Perjantai-ilta lähestyi ja oli aika suunnata auto kohti Porkkalanniemeä. Suunnitelma oli selkeä, ensin kuvataan auringonlasku ja sitten rillataan makkaraa. Pimeän tultua aletaan kuvamaan tähtitaivasta ja linnunrataa.

Auringonlaskun jälkeen teimme tulet rantaan. Tomi toi Wotkinin makkaroita ja nakkeja kuutta eri lajiketta, Arto glögin ja allekirjoittanut oli kuskina kirveen kanssa. Kolmen miehen voimin sahasimme tukeista pienempiä pätkiä ja mukanamme olevalla kirveellä pienemmäksi. Jos jollain oli viileä ennen tukki-showta niin ei ollut enää. Onneksi sahat oli kunnossa, koska kirves oli tainnut kelvata tuliaisiksi kotio jollekin.

Seuraavat pari tuntia söimme, joimme (mehuglögiä) ja kuvailimme makkaroita, selfieitä ja nuotiota hyvien juttujen kera. Pimeän tultua aloitimme tähtikuvaukset masut täynnä. Aika täydellinen perjantai-ilta. Kotona katsoimme vielä Vain Elämää sarjan Elan päivän mikä oli aika hauska.

Ja loppu hehkutus, on tuo Canonin EF 24 1.4 L II USM vaan kova objektiivi!

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!

1 KOMMENTTI

  1. […] Tähtikuvausretki Porkkalanniemeen toi viikon kuvan, missä mallina toimi valokuvaaja Arto Ketola linnunradan näkyessä taustalla. Pimeän hiipiessä pilvettömällä taivaalla alkoi näkymään tähtiä ja linnunradan pystyi hahmottamaan helposti, se oli suoraan päällämme. Ennen tähtikuvausta on hyvä suorittaa kuvaajahuolto eli syödä mahat täyteen. Katso makkaranpaisto kuvat täältä. […]

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here