Mister Jan Gear Ambassador -nimitykseni julkaistu

Teerikuvauksista palaamassa, missä käytössä Big Drum bag -hernepussi.

Luottamuksen osoitus vuosien työstä luontokuvauksen ympärillä

Eurooppalainen reppu- ja kuvausvarusteita valmistava MrJan Gear nimitti allekirjoittaneen yhdeksi lähettilääkseen (ambassador) virallisesti eilen. Yhteistyötä on aloiteltu pitkin talvea jo. Olen käyttänyt heidän Boris -reppua nyt muutaman vuoden ja on pakko myöntää että se on ollut paras kuvausreppuni mitä minulla on ollut. Oma reppuni on Boriksen vanhaa mallia, kun taas uusinta IV-mallia on hiottu vielä paremmaksi. Erittäin varteen otettava vaihtoehto, kun etsit isoa ja hyvää reppua kalliille ja painavalle kalustolle.

Yhtenä tunnetuimpana tuotteena heillä on myös kelluva piilokoju, jolla on ihan oma käyttäjäkuntansa luontokuvaajissa – itse olen yksi heistä ja luontokuvauksen lisääntyessä harrastuksena extreme-harrastajia tulee lisää, jotka haluavat päästä kuvaamaan lintuja parhailla apuvälineillä parhaista kuvakulmista.

Kiitos

Olen erittäin otettu ja kiitollinen että minulle tarjottiin tätä mahdollisuutta päästä mukaan testaamaan, kehittämään ja antamaan palautetta tuotteista, jotta niistä tulisi meille kaikille kentällä työskenteleville parhaita mahdollisia.

Ambassadors of MrJan Gear are our ears and eyes in the field. They use our  products to the limit and give us invaluable feedback. We would like to welcome Finnish Wildlife Photographer Tuomas Heinonen to our leage and invite you toi have a look at his personal approacht to wildlife photography.

Katso esittelyni MrJan Gearin sivuilta

Tuotearvosteluita testien muodossa

Tulen esittelemään tuotevalikoimaa blogissani siltä osin kuin sitä hyödynnän omassa kuvaustyöskentelyssäni. Uudet hernepussit ovat jokaisen koju- tai autokuvaajan ostoslistalla.

Artikkelin kuva: Emilia Milonoff

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here