Metsäkauriit Porkkalanniemen pelloilla

Pellot alkavat pikku hiljaa sulamaan ja metsäkauriita alkaa löytää iltaisin pelloilta ruokailemasta. Jäin kuvaamaan yhtä metsäkaurista tien reunaan ja sen poistuttua jatkoin kurkien, metsä-, meri- ja kanadanhanhien, kuovien, laulujoutsenten jne. kuvaamista huonolla ja ei niin huonolla tuloksella. Auringon jo painuessa alemmas pellon reunaan saapui kaksi metsäkaurista ruokailemaan sulaan kohtaan.

Metsäkauris
Metsäkauris
Metsäkauris
Metsäkauris

 

Kuvaukset loppuivat nopeasti, kun muutama nuori ajoi skoottereilla ohi huutaen jotain tien penkereellä seisovalle kuvaajalle ja kauriiden kohdalla töötäten sorsapilleillään. Nopeasti oli kauriitkin takaisin metsässä.
Onneksi Canonin tarkennus on nopea ja nappaa välittömästi kiinni skootterien rekisteritunnuksiin. Eli loppuun pieni mainos kyseisestä skootterista. Linkki Nettimotoon ( Tarkennetaan vielä että huutelija oli kyydissä istunut poika eikä kuljettaja. )

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!

4 KOMMENTIT

 1. kauriita ja etenkin hirviä tuli minunkin kamerani eteen porkkalanniemessä viime pyhinä, mutta vinkkinä vaan että oli siellä mandariinisorsiakin! saitko kenties kuvia niistä? minun kalustollani ei oikein natsannut.

 2. joo niin siellä oli kuulema. Oli Mattbyn pelloilla jossakin tulvaveden alueella, jonka lähempi tarkastelu olisi vaatinut pelloille lähtemistä. Siitä tuskin olisi peltojen omistaja tykännyt saati 10+ kaukoputkimiestä tien reunassa :)

  Silloin kun nuo kauriit kuvasin niin mandariinisorsan olin paikka oli tuntematon, edellisenä päivänä oli vielä ollut Mattbyssä näkösällä.

  Ehkä jonain päivänä sellainen tulee vastaan

 3. kiitos vastauksesta. :)
  minulla sattui niin kökösti mandariinien kanssa, että tajusin vasta kotona kuvanneeni niitä (ilmeisesti). olivat huomattavasti lähempänä kuin mattbyn pelloilla, mutta kun pisin polttovälini on 300mm niin enhän minä niitä edes nähnyt etsimessä! hienoja lintuja kumminkin ja onneksi eivät olleet puussa – kuulemma usein istuvat oksistossa.
  kuvasi muuten ovat aina upeita!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here