Merikotkakuvausta Etelä-Suomessa

kotkakoju etelä-suomi merikotka

Eaglehidefinland? Mikä? Missä? Milloin?

Osa yhteistä projektiamme Etelä-Suomessa, johon on osallistunut kuuden vuoden aikana useita kuvaajia. Eaglehidefinland on oma “palaseni” kotkakojuista, minkä alle olemme Miikka Pulliaisen kanssa tehneet suunnitelmia workshopeista sekä kuvauspäivistä kojuille asiakkaille. Se on markkinointinimi kojuillemme, jotka Kaikuva omistaa.

Ensi viikonloppuna (21-22.3.2020) olisi ensimmäinen kerta, kun tulemme hyvin todennäköisesti viemään kojuille asiakkaita. Viime viikko on näyttänyt erittäin vakaalta lintujen suhteen.

Keväiset merikotkat

Tätä kirjoittaessa muutama paikka vielä vapaana, joten rohkeasti varausta sisään. Varaukset onnistuvat kätevästi Luontokuvina.fi -verkkokaupasta, jossa kurssit, kuvauspäivät, workshopit ym. järjestämämme tilaisuudet ovat myynnissä / varattavissa. Sieltä voit seurata tulevaa tai liittyä postituslistalle.

 

Keväiset merikotkat -päivä 21.3.2020

Keväiset merikotkat -päivä 22.3.2020

Postituslista

Tilaa uutiskirje Luontokuvina.fi  tai Eaglehidefinland.fi  -sivustolta riippuen haluatko kaikki kurssit ym. tai vaan kotkakojuun liittyvät viestit, muista vahvistaa uutiskirjeen tilaus sähköpostissasi.

Kuvia

Alla kojulta ottamiani kuvia. Kojujen edessä on myös pikkulintujen ruokinta sekä tikkakelo ettei päivä käy pitkäksi, jos kotkia tai korppeja ei ole paikalla. Tänä keväänä paikalla on viihtynyt ahkerasti myös kanahaukka.

kotkakoju etelä-suomi merikotka kotkakoju etelä-suomi merikotkakotkakoju etelä-suomi merikotka kotkakoju etelä-suomi merikotka korpit kotkakoju kotkakoju etelä-suomi merikotka korppi kotkakoju etelä-suomi merikotka kotkakoju etelä-suomi merikotka

Bonuksena paikalla yhtenä vuonna paikalla vieraillut maakotka:

kotkakoju etelä-suomi maakotka

 

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!

KIRJOITA KOMMENTTI

Please enter your comment!
Please enter your name here