mediapeikkoMEDIAPEIKKO YRITYKSENÄ

MEDIARATKAISUJA SINULLE

Mediapeikko tarjoaa kattavasti mediapalveluita sinulle. Valokuvauspalvelut ovat päätuotteemme tarjoten kuvauspalveluita sekä luontokuvapainotteista kuva-arkistoa. Digitaalisuus on nykypäivää, mutta emme ole unohtaneet tulostus ja painopalveluita, mitkä olemme ulkoistaneet yhteistyökumppaneillemme tarjoten ammattimaisen osaamisen hyvällä hinta-laatusuhteella.

VALOKUVAUSPALVELUT

Tuomas Heinonen on erikoistunut dokumentaariseen hääkuvaukseen ja tekeekin niitä määrällisesti valokuvauspalveluista kaikkein eniten. Dokumentaarista hääkuvausta tukee Tuomaksen yhteys luontoon, jota hän hyödyntää potrettikuvissa. Luonnollisesti pelkät hääpotretit miljöössäkin kuuluu valikoimaan.

WWW.SINUNKUVASI.COM

LUONTOTAULUT

Luontotaulut.com mahdollistaa helpon ja nopean tavan tilata laadukkaista luontokuvista valmiit taulut suoraan kotiisi. Luontotaulut.com -sivuille on valikoitu luontokuvia gallerioihin, joista toivottavasti löytyy monelle suosikkikuva. Luonnollisesti saaristo ja eläinmaailma on vahvasti edustettuina näissä kuvissa.

WWW.LUONTOTAULUT.COM

KUVAPANKKI

Arkisto sisältää kuvia linnuista nisäkkäisiin, maisemat, vedenalaisen luonnon maisemineen. Suomen linnusto on kuvapankissa hyvin edustettuna. Maisemapuolella löytyy mm. Saaristomeren maisemat kuin Koilismaan upeat kansallispuistot.

WWW.MEDIAPEIKKO.FI

ESITYKSET JA KOULUTUKSET

Valokuvaus ja eritoten luontokuvaus on harrastuksena kasvava muoto. Ulkopuoliset kuvaesitykset yhdistyksien ja kerhojen illoissa on koettu kiinnostaviksi. Räätälöimme esitykset sopimaan kyseiseen tilaisuuteen huomioiden tilaajaan toiveet. Usein esityksiin on sisällytetty hieman kuvankäsittelyn perusteita Adobe Lightroomilla. Esityksiin voidaan sisällyttää myös koulutusta.

Adebe Lightroomin yksityisopetusta asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

OTA YHTEYTTÄ

KOTISIVUJEN SUUNNITTELU- JA TOTEUTUSPALVELUT

Responsiiviset ja mobiiliystävälliset kotisivut, mitkä toimivat ja näyttävät hyvältä niin tietokoneella kuin mobiililaitteella. Kotisivut toteutetaan WordPress -ympäristössä, jolloin niiden päivittäminen on jatkossa helppoa. Kaikki sivut suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti valmiiksi tehdyille pohjille maksimoiden toimivuuden ja luotettavuuden.

Kotisivut rakennetaan asiakkaan toimittamasta materiaalista.

OTA YHTEYTTÄ

KOTISIVUJEN YLLÄPITO- JA PÄIVITYSPALVELUT

Jos aikasi ei riitä kotisivujen ylläpitämiseen, niin voimme tehdä sen puolestasi . Palvelu on suunnattu asiakkaille, jotka ovat tilanneet kotisivunsa meiltä.

Tilaamalla päivityspalvelun meiltä, lähetät vain sähköpostilla materiaalin meille. Samalla tarkastetaan WordPressin sekä lisäosien päivitysten ajantasaisuus, mikä on tärkeää tietoturvan ylläpitämiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

YHTEYSTIEDOT

Tuomas Heinonen
041 545 8363
tuomas(a)mediapeikko.fi
Y-tunnus: 2208112-0

MEDIAPEIKKO - TYÖPROJEKTEJA

Eläinaiheisia mukeja verkkokaupassa

Aamupanomuki sai jatkoa Suosittu Aamupanomuki sai jatkoa eläinaiheisista mukeista, joissa seikkailee kettu, karhu, valkohäntäpeura sekä huuhkaja poseeraamassa täyden kuun edessä. Hirvistä tekemässä sitä on myös tehty...

Kuvapankkiin päivitystä

MEDIAPEIKKO.FI Kuvapankki on saanut päivitystä lokakuun aikana ruskaisesta Kolista auringonlaskuineen, syksyisistä oravista sekä maa- ja merikotkakuvista metsä maisemassa. Uusimpana kuvasarjana Espoossa syyspäivää viettänyt huuhkaja. Kaikki kuvat...

Kuvatoimisto Mediapeikko

Kuvatoimisto Mediapeikko Mediapeikko.fi jatkaa eteenpäin kuvatoimistopuolen osoitteenani ja palvelee selkeämmin kuvan ostajaa kuva-arkistoon liittyvissä asioissa. Sivustolle on koottu uusimpien kuvien lisäksi myös ajankohtaista, jonka alle...

Kuvapankin uusimmat kuvat

Verkkokauppa avattu

Valokuvasta isoksi eteismatoksi