Longinojalla Lennun Roosa nauha -keräys kahvit ja taimenten kuvausilta

Kuvassa Juha Salonen ja Lennart Petrell

Fiiliksiä Longinojan taimenten kuvausillasta 29.10.2019

Kirkas tähtitaivas toi rapsakan pienen pakkasen Helsingin Malmille, minne kerääntyi kymmeniä ihmisiä bongaamaan ja kuvaamaan uhanalaisia meritaimenia hyvän asian ympärille. Jääkiekkoilija Lennart Petrell on useana vuonna kerännyt rahaa Roosa nauha -keräyksessä, niin tänäkin vuonna.

Longinoja.fi:
Lennart Petrell on useana vuotena kantanut kortensa kekoon Roosanauha -kampanjan osalta ja onnistunut keräämään upean summan rahaa syöpätutkimukselle.

Nyt Lennu yhdessä Longinojan puroaktiiveiden kanssa järjestävät ainutlaatuisen mahdollisuuden tukea kampanjaa ja samalla oppia löytämään, kuvaamaan ja nauttimaan Longinojalla upeista hetkistä joiden päätähtinä ovat Suomenlahden uhanalaiset taimenet. Ota suunta tiistaina 29.10.2019 klo 18.00 Helsingin Malmille ja tule nauttimaan upeasta illasta Lennun ja Longinojan puroaktiiveiden kanssa.

Longinojalle oli asennettu ledpaneeleja valaisemaan kutupaikkoja tasaisella valolla, mikä mahdollisti niiden kuvaamisen tasaisessa ja muuttumattomassa valossa jopa kännykkäkameroin. Kävimme katsomassa usealta sillalta niiden kutusoraikkojen kaloja.

Jos haluat osallistua Lennun Roosa nauha -keräykseen, se onnistuu täältä 7.11.2019 asti.

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!