Lintualtaamme yhteisnäyttelyn pystytystä Suomenojan lintualtaalle Espoo-päivänä 30.8.2014

Suomenojan Luonto ry:n kolmas näyttely pystytettiin ja avattiin Espoo-päivänä 30.8.2014, mikä oli myös Suomen luonnon päivä. 27 taulua on sijoitettu viiteen paikkaan altaan ympäristössä aina 13.9.2014 asti. Taulut on lajiteltu ryhmiin sen mukaan missä ne on kuvattu. Olemme halunneet tuoda kuvat esille sinne missä ne on otettu.

Esa Mälkönen ja Tomi Järvinen ripustaa tauluja kolessa säässä lauantaiaamuna. Näyttelyn taulujen telineet oli rakennettu jo kaksi päivää aikaisemmin.

Taulut on valmistettu Opastemestareilla ja Seppo tulikin tarkastamaan taulut heti aamusta.

Suomenojan Luonnon pisteellä oli myös lapsille tunnistusrastit altaan ympäristöön sekä postikortteja myynnissä. Viime vuoden vuosikirja oli nähtävillä ja vuoden 2014 vuosikirja ennakkotilattavissa. Lintu- ja makrokuvauskalustoa oli esillä ja kokeiltavana. Pidin itse kaksi esittelyä kopterilla ilmakuvauksesta ja paikalla olijat pääsivät seuraamaan live-kuvaa monitorista taivaalta.

Parkkipaikalle ilmestyi uusi upea opastaulu vanhan vuosia sitten rikotun tilalle. Opastaulun tekstit on Jukka Rannan kirjoittamat ja allekirjoittaneen kuvittama. Jukka myös parsi opastaulun kasaan.

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!