Lightroom 4 tulossa! Lightroom 3:sta -50 % Adobelta suoraan tilattuna

3

Adobe julkaisi 10. tammikuuta julkisen kokeilu beta version Lightroom 4 ohjelmasta. Samaan aikaan kun lopullista versiota vielä hiotaan Adobe tyhjentää varastojaan Lightroom 3 -ohjelmasta uudella -50 % kampanjalla. Tarjous on voimassa 19.1.-5.2.2012 ja rajoitettu yhteen tuotteeseen per tilaaja. Hintaa muodolliset 153.14 € sisältäen alvin eli tuosta ohjelmasta todella hyvä hinta-laatusuhde hinta.

Samoin kun kakkosversiosta kolmoiseen Adobe tulee varmasti myymään päivitystä kolmosversion omistajille. Uskon todella vahvasti että tässäkin päivityksessä päivityksen hinta tulee olee täysversiota sen verran halvempi että ostamalla nyt kolmosversion ja myöhemmin päivityksen neloseen säästää euroja. Ja jos pelkkä kolmosversio on riittävä niin miksi edes lähteä päivittämään.

Itse teen lähes kaiken kuville vain ja ainoastaan Lightroom 3:lla. Kun aikoinaan siirryin Photoshopista Lightroomiin niin se paransi kuvieni käsittelyä huomattavasti laadullisesti sekä nopeutti työskentelyä aivan älyttömästi. Jos nyt miettisi että ei olisi Lightroomia ja joutuisi kuvat Photoshopissa pyörittelemään niin ajatus hirvittää sen verran että jätetään tämä aihe tähän.

Muutama linkki sopii hyvin bloggauksen loppuun:

Lightroom 4:sta löytyy infoa Dpreview.com sivustolta sekä myös Janne Heimosen blogista.

Linkki Adoben sivuille Lightroom 3:sen tilaamiseen.

 

 

 

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!