Lightroom 4 julkaistu – eikä maksa paljoa, oikeasti!

2

Tammikuun lopulla Lightroom 3 oli -50 % tarjouksessa ja beta-versio Lightroom 4 -ohjelmasta käytettävissä niin oli selvää että nelonen oli tulossa.

Aiemmin uusi versio on maksanut noin 300 euroa ja pitänyt hyvin hintansa. Päivitys on maksanut noin puolet kokonaisversion hinnasta. Kirjoitin 21.1.2012 että on todennäköisesti halvempaa ostaa -50 % maksava kolmosversio ja sitten nelosen päivitys. No nyt on sekin todistettu että kun jotain uutta tulee markkinoille niin sen ei aina pidä olla kalliimpaa kuin edeltäjänsä!

Lightroom 4 julkaisuhinnat:
Täysversio: 134,07 €
Päivitysversio: 76,26 €

Linkki Adoben sivuille Lightroom 4 -tuotteen sivuille

Kertauksena – mitä uutta nelosessa?
Ensisilmäys Adobe Lightroom 4 beta -ohjelmaan
Lightroom 4 betan videon editointi testissä

PS. Onneksi en anna lukijoilleni sijoitusvinkkejä pörssiin

 

PSS. Ja ilmaisetpostikulut 30.3.2012 asti!

2 KOMMENTIT

  1. Aika suurena yllätyksenä tämä tuli tosiaan, eilen suunnittelin Lightroom 3 hankintaa opiskelijana päälle 80€. Tänään sain Lightroom 4 opiskelijahintaan alle 75€.

    Onko kokemusta onnistuuko lisenssikoodin syöttäminen suoraan Beta-versioon vai täytyykö Beta ensin poistaa, ja asentaa uudelleen uudelleen ladattu täysversio?

    • Tilasin omani postitse enkä ottanutlatausversiota. En kerennyt tänään asiaan perehtyä lataamalla kokeiluversiota täysversiosta. Kai sellainen on sentään tullut :)

      Laita kommenttia, jos kokeilit!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.