Kuvausreissu Wildlife Safaris Finlandin kojuille Kuhmoon

Kesän ensimmäinen suurpetoretki Kuhmoon

Suuntasimme kesäkuun puolessä välissä Kuhmoon mökkeilemään ja pyöräilemään, siinä ohessa vähän saunottiin ja syötiin. Rennon viikonlopun jälkeen lämpömittarin näyttäessä +25-27 astetta oli hyvä suunnata kojuille. Olimme sopineet Lassin ja Annen kanssa, että tullaan heitä moikkaamaan Kuikan kämpille. Instagrammin perusteella susiakin oli ollut hyvin liikkeellä, joten olimme toiveikkaita.

Saapuessamme paikalle kuulimme, että pari yötä oli ollit hiljaisempaa, joten toivo nousi entuudestaan, että nyt olisi aktiivisuutta ja niin olikin. Näimme ensimmäisenä yönä ahman, kaksi karhua (toinen tosi kaukana suolla) sekä kolme eri sutta.

Kuvia ja videota syntyi. Olin suunnitellut tekeväni lyhyen dokkarin haastattelun muodossa, mistä nyt alla ensimmäinen pätkä. Videon lopussa muutamia tuoreita kuvia reissusta.


Haastattelussa Lassi Rautiainen: Miltä koronakesä 2020 näyttää?

Kuvauspäivien välissä nauhoitin lyhyen haastattelun Lassista, joka kertoi mm. miltä koronakesä 2020 näyttää ja miten se vaikutti heihin. Koko haastattelu videon muodossa julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Alla olevalta videolta käy ilmi tärkein, nyt on tilaa kojuilla.

Yhteistyössä Wildlife Safaris Finland 


Kesäyön taikaa vai vihaa?

Julkaisin Facebookissa sekä Instagrammissa kuvan karhusta ja sudesta Juhannus tervehdykseksi, minkä otin sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä kello 01.32.

Kuva keräsi paljon tykkäyksiä ja kommentteja Facebookissa Suomen Luonnonvalokuvaajien ryhmässä. Ylläpito pääsi poistamaan epäasiallisimmat kommentit.
Kuvan huomiosta kiinnostui myös Ilta-Sanomat, joka teki pienen jutun kuvasta. Sen artikkelin kommentit onkin ihan eri kamaa, missä vihaajat pääsee kasvottomasti kertomaan mielipiteensä. On noita privaviestejäkin muutama tullut.

Onneksi kuitenkin valtaosa nautti kuvasta ja se toi heille iloa, mikä oli ka on kuvan tarkoituskin.

 

ILTA-SANOMAT

Lue koko juttu täältä

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tuomas Heinonen 🇫🇮 (@tuomasheinonenphotography) jakama julkaisu

 

 

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!