Kuvapankki avattu

Uusi kuvapankki on avattu sivustolle. Linkki kuvapankkiin löytyy otsikkoriviltä.

Pitkän haaveilun ja ideoinnin jälkeen löysin vihdoin aikaa, voimia, oikean softan sekä riittävän tahtotilan sen toteuttamiseen. Viime keväänä oli esillä vähän aikaa web-pohjainen kuvagalleria, jonne jokainen kuva piti lisätä erikseen. Ei hyvä! Nykyisen päivitys ja synkronointi onnistuu ftp:n kautta ja hakusanat tulevat suoraan exif-tiedoista. Eli yksinkertaista ja helppoa, joten kuvapankki tulee pysymään ajantasalla helpommin.

Kuvat on pyritty lajittelemaan selkeästi kansioihin ja alakansioihin aiheen mukaan. Lisäksi kuvia voi etsiä hakusanoilla.

Kuvapankin tarkoitus ei ole olla portfolio vaan kuvapankki, jossa on kattavasti eri versioita kuvista sekä aiheista eikä vain sitä parasta ruutua. Makuasioista ja tarpeista on paha kiistellä, joten tarjotaan tätä kautta kaikille kuvia nähtäväksi enemmän kuin kymmenen.
Kuvapankin on myös tarkoitus ennen kaikkea helpottaa kuvamyyntiäni ja saada keskitetysti esille se mitä minulla on kuvien puolesta asiakkaille kyseisestä aiheesta tarjota. Ja lähes tulkoon reaaliajassa saa kuvat esille!

Tulen jatkossa osaan blogi-kirjoituksista lisäämään linkkejä kuvapankkiin, jos kyseinen kuvausretki on tuottanut hedelmää sen verran että kuvia on kuvapankkiin asti eksynyt enemmän kuin kirjoituksessa on näytetty.

Kuvapankin julkaisu hetkellä siellä on 4113 kuvaa valmiiksi ladattuna. Jonkun verran on vielä arkistoja käymättä läpi, joten lisää kuvia ainakin maisemiin ja lintuihin on tulossa.

Pientä hienoa säätöä toki voi vielä tulla, mutta niinhän niitä päivityksiä aina tulee!

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!