Kuvaesitykseni Suomenojan luonnosta Lohjan luontokuvaillassa 28.2.2014

0
Tilaisuuden juontaja Lars Eriksson toivottaa minut tervetulleeksi tapahtumaan
Kuva: Krista Ylinen

Sain kutsun Lohjan luontokuvailtaan alkusyksystä 2013 ja heti silloin oli tiedossa minkä tyyppisen esityksen aion tehdä. Olin tehnyt Suomenojan Luonnolle multivision linnuista vähän kiireellä elokuussa, joten tämä oli hyvää “harjoitusta” omalle esitykselle. Omaan esitykseen otin myös palasia Jukan puoliskosta Suomenojan luonnosta ja tiivistin paketin puoleen. Esitys on tehty videon muotoon ja äänen esitykselle on antanut Ismo Jokinen, joka lukee Jukka Rannan tekemiä tekstejä. Taustalla soi mm. Saku Aspelinin musiikkia. Pituutta esityksellä on 28 minuuttia eli sen jaksaa kuin jaksaakin katsoa kerralla loppuun ilman taukoa.

Laajensin myös esitykseni koskemaan koko Suomenojan luontoa eikä vain lintuja. Mukaan mahtui niin marskiviholainen, piisami, rantakäärme, sisilisko, metsämyyrä, orava ja monet muut altaan ympäristön asukit. Esityksestä tuli kauttaaltaan hyvä ja olen vieläkin siihen tyytyväinen. Jos esityksen haluaa nähtäväksi kerho-, yhdistysiltaan ym. tilaisuuteen niin ottakaa yhteyttä ja katsotaan onnistuisiko esiintyminen.

Lohjan luontokuvaillassa esitykseni oli illan ensimmäinen pidempi esitys, alkuun katsottiin lohjalaisten ottamia luontokuvia sieltä sun täältä. Illan pääesiintyjänä toimi Pekka Tuuri Vedenalainen Suomi esityksellään.

Lohjan luontokuvailta on vuotuinen tapahtuma minkä järjestää Lohjan Seudun Ympäristöyhdistys, Pro Luontokuva ja Lohjan Maailmankauppa. Kuvakoosteita sekä juttuja illoista löytyy Pro Luontokuva ry:n sivuilta tapahtumien alta.

 

Tupa oli täynnä
Kuva: Krista Ylinen
Kuva: Krista Ylinen
Esityksen lopputekstit
Kuva: Krista Ylinen
Tukkasotkat
Kuvakaappaus esityksestä
Rantakäärme
Kuvakaappaus esityksestä
Viitasammakko
Kuvakaappaus esityksestä
Marskiviholainen
Kuvakaappaus esityksestä
Metsämyyrä
Kuvakaappaus esityksestä
Lintuallas maisemana
Kuvakaappaus esityksestä
Nokikanojen tappelu
Kuvakaappaus esityksestä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.