Koiria ulkona ja kissoja sisällä, 4 lemmikkiä

0


Kun saavuin autolla pihalle olivat koirat pihalla vapaana. Tiesin että Pontus on kookas, mutta en uskonut sen olevan noin iso. Ensimmäisenä se tuli katsomaan Focuksen sivuikkunasta sisään kuin T-Rex Jurassic Park elokuvassa. Miaa ei näkynyt missään, joten keräsin rohkeuteni ja nousin autosta ulos koirien syötäväksi. Pontus juoksi hetkeksi pois, mutta…

… vuoroon astui englanninbuldoggi Tyyne, joka tuli suoraan päin puskien sääreen päällään. Pontusta piti varoa, kun alkuun hyppi päin, mutta Tyynen puskut ja maksimissaan polven korkuudelle ulottuneet hypyt enemmän naurattivat.

Vihdissäkin oli lunta satanut, joten lähdettiin pihamaalle koirien kanssa kuvaamaan. Tyynellä oli vaikeuksia liikkua lumessa, koska lumenkorkeus taisi olla enemmän kuin koiran korkeus mikä teki siitä hauskan kuvattavan. Hetken päästä pihamaa oli täynnä Tyynen tekemiä käytäviä, joita se käytti etenemiseen.

Pontus taas ei paljoa käytäviä tarvinnut vaan juoksi kuin hirvi pitkin pihamaata lumen pöllytessä ja Tyyne perässä (siltä osin kuin pysyi).

7D:n automaattitarkennusta pääsi testaamaan kohti tulevan kohteen kuvaamisessa ja epätarkkoja ruutuja syntyi runsaasti, enemmän kuin odotin.
Valot eivät olleet kohdillaan tai eivät sellaiset kuin olisin halunnut, mutta talvea on vielä jäljellä.

Ulkoilun jälkeen oli aika siirtyä sisään kuvaamaan kissoja:

Tipsu laiskotteli sängyllä, mutta aktivoinnin jälkeen sai kerättyä itsensä ylös peiton alta kuvattavaksi.

Lefa taas ei ollut niin innoissaan herätyksestä.

Sitten pitikin jo alkaa riehua että mene sen kameran kanssa nyt muualle, mutta…

…riehuessa tulee nopeasti väsy ja alkaa haukotuttamaan.

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!