Kauhalan kalliot kutsuu kesällä 2024

0

Lähes 100 köysireittiä kauniissa koskemattomassa metsässä!

Kauhala oli Käärmekallion jälkeen toinen kalliokiipeilykohde, missä kokeilin ja aloin harjoittelemaan ulkona kiipeämistä. Mukana oli puolalainen kiipeilykouluttaja Artur, joka oli työnsä puolesta Suomessa käymässä. Kohde oli kummallekin uusi ja mentiin topokirjan kanssa pitkin metsää, hieman käveltiin vikasuuntaan sektorien 4 ja 5 välissä.

Puron varresta bongasimme rantakäärmeen, mutta kumpikaan ei muistanut mikä se on englanniksi. Onneksi yhteinen kieli löytyi käärmeen nimen kohdalla latinasta – natrix natrix.

Päivä osui kesän kovimpiin helteisiin, mutta onneksi saimme kiivetä lähes koko päivän varjossa. Päivä meni nopeasti ja nestettä oli onneksi riittävästi mukana.

Jostakin kumman syystä tänne ei ole tullut mentyä myöhemmin kesällä vaan aina mieleen tullut joku toinen kohde. Varsinkin nyt, kun on kehittynyt ulkokiipeilyssä ja kiipeilyssä ylipäätänsä tarjoaa kohde vielä enemmän kuin mitä se olisi tarjonnut viime kesänä.

En malta odottaa kuvia katsellessa, että ensi vuonna pääsee näihin metsiin kiipeilemään!

Topokirjan merkinnät pettää tässä niin kuin muistini, mutta muistaakseni nämä kuvat ovat kohdasta Kaikenalku 6a ja Tikankolo 5+.

Sektori 5 – upeat katot

Tässä osiossa sain kiivettyä kolme 5 – 5+ reittiä, mutta 6a (Fear control) ei taipunut. Tuntui, että se oli voima, mutta saattoi se olla tekniikkakin mikä siinä petti.

Tähän kommentti: I’ll be back!

 

Sektori 2

Kauhalan korsteeni 5+, siitä on hyvä aloittaa kiipeäminen. Reitti on heti alkupäässä eteläiseltä parkkipaikalta tultaessa. Reitti menee alla olevan kuvan tumman halkeaman sisässä. Lähes koko reitti on omanlaista mönkimistä eteenpäin.

 

Sektori 2 – Hopeinen kuu 6b+

Kauhalan metsämaisemia

 

 

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!