Karhuvideota Wild Brown Bearin kojuilta Kuhmosta syyskuulta

0

Kävimme syyskuussa kuvaamassa karhuja Kuhmossa Wild Brown Bearin kojuista kahtena iltana. Sää oli mitä oli ja niinkuin videosta hyvin huomaa paikoin vettä satoi reippaasti. Video on koostettu Canon M31 videokameralla kuvatuista pätkistä, joita tuli nauhoitettua pääkuvauksen ohessa. Tarkemmin homma meni niin että videokamera nauhoitti johonkin suuntaa ja välillä karhun käveltyä pois se tuli sammutettua tai korjattua oikeaan suuntaan.

Parempaa videota saisi, kun malttaisi varata 5D m2 sekä 7D:n videokuvaukseen 500 millisen kanssa eikä kuvaisi stilliä, mutta ainakaan toistaiseksi video ei ole ykkössijalla kuvauksissa. Myöskin kojussa alkoi kuvausaukot loppumaan kesken.

Videolla esiintyy karhuista iso tumma uros karhu nimeltä Suklaa sekä emo Tatjana neljän pentunsa kanssa. Yhdessä kohtaa taka-alalla vilahtaa metsän siimeksessä ilmeisesti toinen emo, jolla oli kolme pentua matkassa, joita ei videolla näy.

PS. Koska musiikki ei kuitenkaan kaikkia miellytä, sen saa napista pois. Videolla ei ole muita ääniä mitä hiljentäjä menettäisi.

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!