Kalamaraton kalastuskilpailun ennakkofiilistelyä

0

Alle viikon päästä starttaa kalastuskilpailu Kalamaraton Helsingissä, Kotkassa ja muutamaa viikkoa myöhemmin Joensuussa. Kohteena ei ole isot kalat vaan tavoite on saada mahdollisimman monta lajia säännöissä määritellyltä alueelta vapavälinein.

Minun on ollut tarkoitus jo muutamana vuonna lähteä seuraamaan kilpailua, mutta aina on tullut jotain estettä. Tänä vuonna päätin jo talvella että lähden mukaan kuvaamaan, jos minut vain huolitaan ja huolittiihan minut!Kävimme tänään joukkueen (AC Delirium)  toisen jäsenen Ollin kanssa vähän ongella ja kyselin tulevasta 24 tunnin koitoksesta mikä tulee olemaan fyysisesti sekä henkisesti raskas taival. Tänään saimme jopa muutaman kalankin, joista kuvat myöhempänä tätä blokkausta (oikeasti saimme muutaman muunkin, mutta kaikkia ei viitsinyt kuvata).

Sääennuste lupaa aurinkoa ja yli 20 astetta lämmintä ensi viikonlopuksi eli mahtavaa ulkoilua edessä. Toki ennuste kerkeää vielä muuttua, mutta ei anneta sen haitata. Ideanani on tosiaan kuvata AC Deliriumin joukkueen kilpailu alusta loppuun ja koostaa siitä ytimekäs kuvasetti kuvateksteineen. Olen pyöritellyt ideoita minkälaisen setin haluaisin kuvata ja minkä tyylistä kuvaa. Tässä alhaalla pientä esimakua siitä mitä olen ajatellut eli suurella aukolla kuvausta ja paljon bokehia. Yökuvaus sekä muut erikoisemmat kuvauskohteet tuovat oman haasteen kuvaukseen, joista on mahdollisuus saada erilaista kuvaa. GoPro lähtee varmasti mukaan eli jos tilanne sallii (eli kalastus ei häiriinny) niin vedenalaista kuvaakin saattaa tulla.

Seuraavassa muutama kuva tältä päivältä! Ensi viikolla pukkaa muutenkin kiirettä arkena, kun pitäisi kuvaesitystä pitää (ja tehdä se), sään salliessa helikopterikeikka Suomenojalle, luontokuvauskoulutuksen ideointia ja toteutusta etc etc. – ainiin ja töissäkin pitäisi käydä…

Nyt nukkumaan – öitä!

Haapanoita

Rentoa menoa…
Vimpa
Kala koukussa…
SÄRKI!!!
Salakka

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!