Haukkakuvausta kotkakojuista

Suomi kiinni = kojut kiinni

Edellisessä bloggauksessa kirjoitin, kuinka kojupäivät olivat lähellä asiakkaiden kanssa ja kaikki näytti hyvältä. Kävimme itse kuvaamassa kenraaliharjoitukset kojuilla ja laittamassa kaiken valmiiksi. Huomattiin pari virhettä ja fiksattiin ne. Päivä oli muutenkin leppoisa, kojussa oli lämmin ja hyvä tunnelma. Tapahtumia ei ollut paljon, mutta päivän pelasti kanahaukka, joka antoi kuvata rauhassa. Toinen kanahaukoista on hyvin säikky. Kotkista ei hajuakaan, mutta korpit kävivät paikalla. Olisiko syynä lähes myrskylukemissa puhaltanut tuuli? Seuraavana aamuna riistakamerassa oli jälleen merikotka…

Seuraavana päivänä valtioneuvosto sulki Suomen ja ainoa oikea vastuullinen ratkaisu oli perua kuvauspäivät asiakkailta.

Tämän kauden osalta kausi päättyi koronan asettamiin rajoituksiin, mutta toivottavasti syksyllä kaikki on toisin. Elämme mahdollisesti uudenlaisessa normaalissa arjessa ja luonnon harrastaminen jatkuu – muodossa tai toisessa.

Tue yrittäjää

www.luontokuvina.fi -verkkokauppa sekä taulut, tilaamalla taulun tai tuotteen tuet yhtä tai kahta suomalaista yritystä. Valmistautamme printit, taulut, mukit ja lasinaluset pientuottajilla Suomessa.

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here