Gura Gear Kiboko 30L – Syötävän hyvä reppu

Tämä ei ollut kaupallinen mainos, mutta silti paras reppu johon olen törmännyt.

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!

2 KOMMENTIT

 1. Hei!

  Mistä hankit reppusi? Tilasitko suoraan? Miten laatu (yleinen fiilis, pehmusteiden määrä) yleensä verrattuna tunnetumpiin merkkeihin?

  Terveisin
  Tero

  • Tilasin suoraan valmistajalta rapakon takaata. Sai odotella lähes puoli vuotta, kun tilaukseni osui siihen kohtaan että vanhaa mallia ei ollut ja uutta versiota (30L) suunnittelivat. Alkoivat heinä-elokuussa toimittamaan uusia.

   Aiemmin mulla oli Lowepron Photo trekker AW II, joka oli suunnilleen samankokoinen, mutta jos sinne laittoi keskelle rungon + ison telen (500mm) niin toinen runko + objektiivi oli käytännössä pakko irroittaa toisistaan. Kibokossa tele ja runko lepää toisella puolella ja toisella puolella on muut objektiivit. Sinne saa mahtumaan 4-5 objektiivia sekä rungon missä on kiinni 70-200mm – laajis väärinpäin käännettynä.

   Pehmusteita on mielestäni riittävästi ja reppua on mukava kantaa. Bonuksena on ettei reppu näytä kameralaukulta niin paljon kuin useat muut. Etutaskuihin mahtuu kivasti kaikkea pikku tavaraa. Suosittelen vaikka maksaakin hunajaa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here