Fortum järjesti Valonjuhlaa-tapahtuman Espoon rantaraitilla lintualtaan kupeessa Suomenojalla 11.12.2013

0
Kuoro esitti joululauluja

Fortum on yhdessä Espoon kaupungin kanssa valaissut Nuottalahti-Sepetlahti -välisen rantaraitin asukkaiden ja lenkkeilijöiden iloksi.

Koko perheen juhlassa on tarjolla musiikkia, tulitaidetta, lämmintä juomaa ja piparkakkuja sekä leikkimielinen visa, josta voi voittaa valoisia palkintoja!

Paikalla on Fortumin asiantuntijoita kertomassa alkavasta kaukolämmityskaudesta ja Suomenojalle rakennettavasta uudesta lämpöpumppulaitoksesta.

– Fortum.fi

 

Saavuimme paikalle useamman kuvaajan voimin Suomenojan luonto ry:stä. Jukka ja Tommi olivat jo paikalla, kun Kristan kanssa tulimme minuutilleen Fortumin parkkipaikalle, jossa Ismo (ei jäsen) kaiveli juuri tavaroitaan autosta.

Olihan tapahtuma aivan lintualtaan välittömässä läheisyydessä Finnoonojan rannalla, niin pitihän se jo siitä syystä dokumentoida. Ei lintualtaan ympäristössä kovin usein mitään kivaa järjestetä. Paikalla oli kuoro laulamassa joululauluja sekä juhlan kohokohtana (ainakin itselleni) Tuliryhmä Polte veti kaksi tuliesitystä, joista syntyi paljon kuvia. En ole ennen kuvannut vastaavaa, joten oikeiden suljinaikojen ja asetusten löytäminen oli haastavaa. Lisäksi toinen kamera nauhoitti esityksen videolle, niin siinä samassa sai sitäkin seurata. Joku voisi sanoa että keskity yhteen asiaan, en halua!

Kuvauksen päätteeksi Fortum tarjosi lämmintä mehua sekä antoi talven varalle törkeän siistit rukkaset (viimeinen kuva). Vaikuttivat lämpöisiltä, mutta pakko myöntää ettei niillä oikein kuvaamisesta tullut mitään, kun tuota kuvaa blogiin otti :).

 

Juha Wiskari haastattelee Tuliryhmä Poltteen jäsentä

Finnoo-projektin vetäjä Kimmo Leivo puhui lyhyesti tapahtumassa


(Videosta poistettu esityksen musiikki, koska se oli tekijänoikeuslain alaista (Youtuben mukaan) eikä sopinut Youtubelle.)

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!