Elämää kaupungissa projektin sivut avattu

ELAMAAKAUPUNGISSA.FI

On ilo esitellä 9 kuvaajan voimin tuotettu kokonaisuus kaupunkiluonnon elämästä. Julkaisimme Elämää kaupungissa projektin sivuston 1.1.2021!

ELAMAAKAUPUNGISSA.FI

Pimeinä loppuvuoden tunteina on rakennettu ja koostettu yhden osoitteen alle tarinoita ja kuvia. Sosiaalisen median supernopean kuvavirran vastapainoksi haluamme esitellä tarinat kuvien takaa ja tuoda nähtäväksi kuvien rinnalle kokonaisen kertomuksen.

Hyppää kuvaajien matkaan ja koe kaupunkiluonto uusin silmin, innostu tutustumaan naapureihisi ja opi näkemään jälkiä niiden läsnäolosta. Kuvaajien matkassa-blogi vie joka kuukausi uudelle erilaiselle retkelle sekä kuukausittaiset kuvahaasteet tuovat mielenkiintoisen kattauksen kuvaajien valitsemia kuvia yhteisen teeman ympäriltä.

Kalenterista voit poimia tietoa näyttelyistä, joissa yksi tai useampi kuvaaja on mukana. Projekti-osiossa taas voit kurkistaa mitä kuvaajilla on työn alla.

Tervetuloa jakamaan ja kokemaan kaupunkiluonto kassamme! Uutiskirjeen kautta mahdollistamme saman kuin omassa blogissani – saat ilmoituksen, kun julkaisemme uutta!

Mukana startissa perustajat Tuomas Heinonen & Emilia Milonoff sekä sisällöntuottajista satunnaisessa järjestyksessä manittuna Petteri Hautamaa, Tua Lönnroth, Mikko Saren, Tuomo Björksten, Jyrki Salonen, Teemu Sirkkala ja Paul Stevens.

ELAMAAKAUPUNGISSA.FI

TILAA ILMOITUS UUSISTA JULKAISUISTA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here