Canon 5D mark III:n oma HDR-tila – mitä sillä irtoaa?

2
Ei HDR-kuva

Canonin 5D mark III:n omiin ominaisuuksiin kuuluu HDR-tila, jolla on mahdollista ottaa viidella eri asetuksella valmiita HDR-kuvia. Käyttäjä voi itse säätää valotuksen automaattisen, yhden, kahden tai kolmen aukon välille. Kamera valmistaa ottamistaan kuvista valmiin JPG-tiedoston. Valikosta voi päättää säilyttääkö kamera kuvatiedostot mistä kuva on valmistettu vai ainoastaan lopullisen tuotoksen.

Tässä artikkelissa esillä olevat kuvat ovat kuvattu kahden aukon eroilla.

No mitä siitä irtosi – no eipä oikein yhtään mitään. Tuo luonnollinen oli ainoa mitä voisi harkita käyttävänsä, mutta todennäköisesti yhdestä rawista saa jo väänneltyä paremman lopputuloksen Lightroomissa. Tuskimpa tulen käyttämään.

TUOMIO: USELESS

HDR: Luonnollinen
HDR: Taide kylläinen
HDR: Taide värikylläinen
HDR: Taide normaali
HDR: Taide koho

2 KOMMENTIT

  1. Oletko kokeillut magic lanternin HDR-tilaa? Se on mielestäni aika toimiva. Tosin, en tiedä onko siitä vielä stabiilia versiota 5dmIII:lle. Yhdessä enfusionin kanssa sillä saa aika vaivattomasti luonnollisen näköisiä HDR-kuvia.

    • En ole näihin tutustunut yhtään. HDR-maailma on minulle vielä aika tuntematon ja todennäköisesti sellaisena pysyykin toistaiseksi. Tätä vaihtoehtoa oli pakko kokeilla, kun tarjottiin suoraan lautasella eteen.

JÄTÄ VASTAUS / KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.