Canon 5D mark III:n oma HDR-tila – mitä sillä irtoaa?

2
Ei HDR-kuva

Canonin 5D mark III:n omiin ominaisuuksiin kuuluu HDR-tila, jolla on mahdollista ottaa viidella eri asetuksella valmiita HDR-kuvia. Käyttäjä voi itse säätää valotuksen automaattisen, yhden, kahden tai kolmen aukon välille. Kamera valmistaa ottamistaan kuvista valmiin JPG-tiedoston. Valikosta voi päättää säilyttääkö kamera kuvatiedostot mistä kuva on valmistettu vai ainoastaan lopullisen tuotoksen.

Tässä artikkelissa esillä olevat kuvat ovat kuvattu kahden aukon eroilla.

No mitä siitä irtosi – no eipä oikein yhtään mitään. Tuo luonnollinen oli ainoa mitä voisi harkita käyttävänsä, mutta todennäköisesti yhdestä rawista saa jo väänneltyä paremman lopputuloksen Lightroomissa. Tuskimpa tulen käyttämään.

TUOMIO: USELESS

HDR: Luonnollinen
HDR: Taide kylläinen
HDR: Taide värikylläinen
HDR: Taide normaali
HDR: Taide koho

2 KOMMENTIT

  1. Oletko kokeillut magic lanternin HDR-tilaa? Se on mielestäni aika toimiva. Tosin, en tiedä onko siitä vielä stabiilia versiota 5dmIII:lle. Yhdessä enfusionin kanssa sillä saa aika vaivattomasti luonnollisen näköisiä HDR-kuvia.

    • En ole näihin tutustunut yhtään. HDR-maailma on minulle vielä aika tuntematon ja todennäköisesti sellaisena pysyykin toistaiseksi. Tätä vaihtoehtoa oli pakko kokeilla, kun tarjottiin suoraan lautasella eteen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.