mediapeikko

MEDIARATKAISUJA SINULLE

Mediapeikko tarjoaa kattavasti mediapalveluita sinulle. Valokuvauspalvelut ovat päätuotteemme tarjoten kuvauspalveluita sekä luontokuvapainotteista kuva-arkistoa. Digitaalisuus on nykypäivää, mutta emme ole unohtaneet tulostus ja painopalveluita, mitkä olemme ulkoistaneet yhteistyökumppaneillemme tarjoten ammattimaisen osaamisen hyvällä hinta-laatusuhteella.

ESITYKSET JA KOULUTUKSET

Valokuvaus ja eritoten luontokuvaus on harrastuksena kasvava muoto. Ulkopuoliset kuvaesitykset yhdistyksien ja kerhojen illoissa on koettu kiinnostaviksi. Räätälöimme esitykset sopimaan kyseiseen tilaisuuteen huomioiden tilaajaan toiveet. Usein esityksiin on sisällytetty hieman kuvankäsittelyn perusteita Adobe Lightroomilla. Esityksiin voidaan sisällyttää myös koulutusta.

KOTISIVUJEN SUUNNITTELU- JA TOTEUTUSPALVELUT

Responsiiviset ja mobiiliystävälliset kotisivut, mitkä toimivat ja näyttävät hyvältä niin tietokoneella kuin mobiililaitteella. Kotisivut toteutetaan WordPress -ympäristössä, jolloin niiden päivittäminen on jatkossa helppoa. Kaikki sivut suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti valmiiksi tehdyille pohjille maksimoiden toimivuuden ja luotettavuuden.

Kotisivut rakennetaan asiakkaan toimittamasta materiaalista.

KOTISIVUJEN YLLÄPITO- JA PÄIVITYSPALVELUT

Jos aikasi ei riitä kotisivujen ylläpitämiseen, niin voimme tehdä sen puolestasi . Palvelu on suunnattu asiakkaille, jotka ovat tilanneet kotisivunsa meiltä.

Tilaamalla päivityspalvelun meiltä, lähetät vain sähköpostilla materiaalin meille. Samalla tarkastetaan WordPressin sekä lisäosien päivitysten ajantasaisuus, mikä on tärkeää tietoturvan ylläpitämiseksi.

SOSIAALINEN MEDIA

Mainonta sosiaalisessa mediassa on tehokasta, kun se kohdennetaan oikealle kohderyhmälle. Teemme asiakkaillemme Facebook-mainontaa heidän toiveidensa ja antamansa tiedon mukaan. Analysoimme myös tietoa, jota voidaan hyödyntää seuraavissa mainoskampanjoissa.

MEDIAPEIKKO - TYÖPROJEKTEJA

Kuvapankin uusimmat kuvat

Kuvapankin uusimmat kuvat nyt myös nähtävissä suoraan Tuomasheinonen.com -sivuston alla. Luontokuvasta koostuva kuvapankki on vuosien kuvaamisen ja työn tulos, joka päivittyy tasaisesti uudella kuvalla. Yli...

Verkkokauppa avattu

Sateisena ja synkkänä lokakuisena viikonloppuna tapahtui valoisa asia kotisivuillani ja avasin pitkän mietinnän jälkeen virallisen verkkokaupan. Tuotevalikoima on aluksi pieni, mutta sitäkin parempi mehukkaampi. Joulutortut...

Valokuvasta isoksi eteismatoksi

Valokuvasta isoksi matoksi Vaihtoehdot mitä kuvasta voi nykyään tehdä on aika rajattomat. Lähdin miettimään eteiseen kynnysmatoksi omaa kuvaa. Oli siis syytä sopia tapaaminen Digihessulle moikkaamaan...