Kaunis valkoinen luontomme

20.12.2012 oli kaunis valkoinen päivä Lauttasaaren kärjen luonnossa. Kova lumisade oli värjännyt kaiken valkoiseksi ja lisää lunta satoi koko päivän. Rantoja pitkin kun taapersi niin pystyi toteamaan että kaikkialla on vain niin kaunista. Muutamassa tunnissa kameran muistikortille tallentui lumisia maisemia, puita, mökkejä, rantamaisemia sekä kuvia jäälautoista ja linnuista. Linnuista kirjoittelin jo aiemmin oman kirjoituksen Talven lintuja.

Matalanveden aikaan Sisä-Hattu saareen on mahdollista päästä kuivin jaloin kesällä. Nyt vesi oli taas matalalla, joten jää oli alkanut kertyä ensimmäiseksi hiekkasärkkään ja sen kiviin. Sinisorsat olivat ruokailemassa tyynemmällä puolella särkkää. Olin varustautunut kumisaappailla menemään saareen, mutta varovaisesti edetessä olisi Goretex-kengillä selvinnyt myös, nyt ei tarvinnut välittää. Seuraavaan kuvaan en halunnut jalanjälkiä, joten kiersin lumisen kohdan veden kautta, jotta pääsin kuvaamaan neitseellistä maisemaa kohti Lauttasaarta.

Sama särkkä kuvattuna Sisä-Hattu saaresta Lauttasaareen

Sisä-Hatun saari oli koskematon

Ulko-Hattu saari ulompana merellä

Saaren ainoa mänty

Tästä kuvasta tein isällä joululahjaksi taulun

Ulko-Hattu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


− 2 = 2

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

css.php